Contracte de service si mentenanta pentru calculatoare si imprimante

Eurodata Serv SRL, proprietarul site-ului cartuse-compatibile.ro va propune incheierea unui contract de service si mentenanta pentru calculatoarele si imprimantele din firma dvs.
Ne bazam pe o experienta de peste 16 ani in domeniul IT. In acesti ani am administrat si am facut service si mentenanta pentru mii de calculatoare, imprimante si alte echipamente IT. De asemenea, am reparat, am reincarcat si am reconditionat zeci de mii de cartuse de imprimante laser si inkjet.
Specialistii nostri sunt in permanenta pe teren, rezolvand problemele aparute in retelele de calculatoare sau la imprimantele beneficiarilor.
De curand am lansat un serviciu de reincarcare rapida a cartuselor de imprimanta, in cazul in care aveti nevoie de cartuse urgent.
Clientii nostri, printre care poate va numarati si dvs., ne apreciaza pentru promptitudinea si profesionalismul de care am dat dovada de-a lungul timpului.
Va invitam sa ne contactati pentru stabilirea unei intalniri preliminare, in vedera incheierii unui contract de servicii IT.
Alte informatii si noutati puteti citi aici.