Home » CARTUSE COMPATIBILE IMPRIMANTE » CARTUSE COMPATIBILE LASER HP » HP 79A (CF279A) CARTUS TONER COMPATIBIL NEGRU SKY PRINT
Inchiriem copiatoare si imprimante
A3 si A4, alb/negru si color
incepand de la 35 Euro/luna.

Oferim spre inchiriere copiatoare si imprimante performante A3 si A4, alb/negru si color, in conditii foarte convenabile pentru dvs.
Astfel, nu mai trebuie sa aveti grija printarii in firma dvs., noi ne ocupam de tot: mentenanta si service, consumabile si piese de schimb, toate sunt incluse in chiria echipamentelor!


Detalii

biroul vesel

Papetarie de calitate la cele mai mici preturi! Ati cumparat de la noi cartuse compatibile? De ce sa nu cumparati si papetarie pentru biroul dvs.? Faceti economie de timp si de bani. Convingeti-va! :)


Detalii


LOADING IMAGES
HP 79A (CF279A) CARTUS TONER COMPATIBIL NEGRU SKY PRINT

Nota: in unele cazuri, poza poate diferi de imaginea reala a cartusului sau imprimantei. Va rugam verificati denumirea si codul inainte de comanda!

HP 79A (CF279A) CARTUS TONER COMPATIBIL NEGRU SKY PRINT

Cartus toner compatibil cu CF279A negru cu o capacitate de 1000 pagini pentru HP LaserJet Pro M12a Printer, HP LaserJet Pro M12w Printer, HP LaserJet Pro MFP M26a Printer, HP LaserJet Pro MFP M26nw Printer .Pret cu TVA: 63 Lei
Bonus: 19 puncte
Cumpara
Continut Cos
    cosul este gol

Cod cartusHP279A (HP79)
Culoarenegru
Numar pagini1000,la 5% acoperire
Utilizat la imprimantele
HP LaserJet Pro M12a
HP LaserJet Pro M12w
HP LaserJet Pro MFP M26a
HP LaserJet Pro MFP M26nw