Cartusele compatibile inkjet, cu cerneala solubila | 16-03-2018

Pentru modelele vechi de imprimante inkjet, fabricate inainte de anul 2007, va recomandam sa achizitionati cartuse compatibile Skyprint cu cerneala solubila in apa. <br />

Nu recomandam reincarcarea acestor cartuse cu cerneala bazata pe pigmenti. Acest lucru va duce la infundarea iremediabila a printhead-u..continuare..

De ce se vand cel mai bine cartusele compatibile Skyprint | 22-10-2014

Desi avem listate pe site mai multe marci de cartuse compatibile, cel mai bine vandute sunt cele Skyprint. Vom enumera mai jos motivele pentru care cartusele compatibile Skyprint sunt atat de populare:
1. Cartusele compatibile Skyprint sunt cartuse remanufacturate in conditii de calitate certificate ISO, cat si cartuse 10..continuare..

Cum influenteaza calitatea cartuselor compatibile, partile imprimantelor laser | 02-09-2014

Imprimantele laser folosesc cartuse cu toner pentru tiparire. Tonerul este o pulbere cu diverse granularitati in functie de modelul cartusului si de marca acestuia. Tonerul are in compozitie oxid de fier pentru a putea fi magnetizat, anumite rasini si coloranti.
Datorita compozitiei tonerului, nu este indicat ca acesta s..continuare..

Rolul rolei magnetice in cartusele laser | 12-02-2014

Rola magnetica este o componenta importanta a cartusului laser. Rolul ei este de a trage tonerul din rezervorul cartusului si de a-l depune pe cilindrul drum. Rola magnetica, asa cum ii spune si numele, este confectionata in general din aluminiu si este acoperita cu un strat de carbura metalica rezistent la uzura. In interioru..continuare..

Sustinem scolile si gradinitele cu un program de 50% reducere la service de imprimante si 15% reduce | 24-11-2013

In scoli si gradinite copiii fac multe activitati pe foi volante tiparite (coloreaza, rezolva exercitii, dau teste, etc.). Am remarcat ca aproape fiecare clasa are nevoie de cel putin o imprimanta.
Din dorinta de a ajuta procesul de invatamant si pe copii in general, am lansat un program de reduceri pentru scoli si gradi..continuare..

Despre lamelele de stergere si rolul lor in cartuse | 30-09-2013

Tot mai multi clienti vin cu cartuse de imprimante laser reincarcate la alte centre de reincarcare si care au aceeasi problema: lasa dare subtiri de toner pe hartie, in locurile unde coala ar trebui sa fie alba.
Aceasta problema apare de la deformarea sau degradarea lamelelor de stergere a tonerului in surplus de pe cilin..continuare..

De ce se scurge toner din cartusele compatibile in imprimanta? | 26-08-2013

Una din problemele des intalnite la imprimantele laser este scurgere tonerului din cartuse in imprimante. Tonerul scurs se depune astfel pe senzorii optici si pe oglinzile sistemului laser, conducand la o serie intreaga de defectiuni.
Cel mai des se scurge toner din cartusele care nu au fost reincarcate corespunzator. I..continuare..

Cadouri surpriza pentru cumparaturi de cartuse sau imprimante | 12-08-2013

In perioada 15 august - 15 septembrie vom oferi cadouri surpriza celor care fac cumparaturi de cartuse sau imprimante in valoare de minim 1000 de lei cu tva.
Vom rasplati astfel dorinta dvs. de a colabora cu noi, si ne vom arata recunostinta ca sunteti clienta sau clientul nostru.
Va dorim o vara frumoasa in conti..continuare..

Este tonerul din cartusele compatibile laser toxic si periculos pentru sanatate? | 30-06-2013

Tonerul din cartusele compatibile de imprimante laser este un praf fin cu granularitate variabila, de ordinul zecilor de micrometri. In compozitia tonerului negru intra un compus pe baza de petrol, numit carbon black si mai multe tipuri de rasini, care asigura aderenta pe hartie, prin topirea la temperaturi ridicate. In compoz..continuare..

Desfundarea capului de printare la cartusele compatibile cu cerneala | 13-06-2013

Cartusele compatibile cu cerneala au incorporat capul de printare (printhead). Cerneala este eliberata prin niste duze(gauri) foarte fine, printr-un proces de incalzire urmat de pulverizare.
In timp, mai ales dupa ce cartusul a stat nefolosit o perioada mai indelungata, cerneala se poate usca in duzele printhead-ului. A..continuare..

Contracte de service si mentenanta pentru calculatoare si imprimante | 23-05-2013

Eurodata Serv SRL, proprietarul site-ului cartuse-compatibile.ro va propune incheierea unui contract de service si mentenanta pentru calculatoarele si imprimantele din firma dvs.
Ne bazam pe o experienta de peste 16 ani in domeniul IT. In acesti ani am administrat si am facut service si mentenanta pentru mii de calculato..continuare..

Ce trebuie facut daca va curge cartusul | 17-02-2013

Cartusele compatibile inkjet contin cerneala in niste bureti speciali, cu mare capacitate de absorbtie. In fabrica, cartusele sunt incarcate cu cerneala prin injectare, in mod automat, cu o cantitate precisa. Astfel, buretii nu sunt supra imbibati cu cerneala si nu exista riscul scurgerii de cerneala din cartus.
Problem..continuare..

Cele doua tipuri de cartuse compatibile pentru imprimante | 10-02-2013

Am fost intrebati de mai multe ori in legatura cu originea cartuselor compatibile de imprimante si acum va vom raspunde.
Cartusele compatibile de imprimante au doua surse de provenienta.
In prima categorie sunt cartusele care sunt produse integral in fabrici specializate, fiind copii mai mult sau mai putin fidele ..continuare..

Efectuam reparatii de cartuse pentru imprimante laser | 06-01-2013

Cartusele de imprimante laser, originale sau compatibile se defecteaza uneori, mai ales dupa ce au fost reincarcate de mai multe ori. Motivul principal al defectarii cartuselor este uzura. Defectul se manifesta prin tiparirea slaba sau cu dungi, uneori deteriorarea hartiei.
Un cartus laser compatibil HP, de exemplu, are..continuare..

Cum se pastreaza cartusele compatibile scoase din imprimanta | 18-12-2012

Multi clienti au cumparat cartuse de rezerva pentru imprimantele lor si le folosesc prin rotatie cu cartusele instalate in imprimanta, asfel incat sa nu ramana in pana de cartuse. Am fost intrebati cum este mai bine sa se pastreze cartusele de imprimanta astfel incat cerneala sa nu se usuce, sau tonerul sa nu se degradeze.
..continuare..

Reconditionam cartusele originale sau compatibile din imprimantele laser | 18-11-2012

Cartusele din imprimantele laser, fie ca sunt originale sau compatibile, incep sa se uzeze dupa un numar de reincarcari, deoarece ele sunt proiectate sa functioneze un singur ciclu. Uzura cartuselor originale si compatibile de imprimante se manifesta prin zgomote in imprimanta, pagini tiparite sters, sau cu pete, pagini tipari..continuare..