Cautati cartusele dupa tipul imprimantei in 3 pasi: 1-marca 2-categoria 3-numele




Va oferim cartuse compatibile pentru imprimante laser si inkjet HP, Canon, Xerox, Lexmark, Samsung, Brother, Epson, din clasa premium, cu garantie.
Cartusele compatibile, spre deosebire de cartusele originale, NU sunt produse de producatorii imprimantelor, ci de alti producatori, cu respectarea caracteristicilor cartuselor originale. Astfel, un cartus compatibil are un pret mai mic decat un cartus original.
Daca doriti cartuse compatibile de imprimanta, care nu sunt listate, va rugam sa ne sunati, sau sa ne trimiteti un email la office@cartuse-compatibile.ro.

Daca doriti cartuse si consumabile originale la preturi foarte convenabile, va rugam comandati-le pe cartuse-imprimante.ro
Avem preturi mici la cartuse si tonere compatibile pentru imprimante si copiatoare. In plus, orice cartus cumparat va aduce puncte bonus, pe care le puteti acumula si transforma in premii, prin programul Bonus Club.
Firma Eurodata ofera si urmatoarele servicii profesionale:
- service imprimante si copiatoare Brother, Canon, Dell, Epson, HP, Lexmark, Samsung, Xerox.
- servicii de consultanta si administrare IT

Inchiriem copiatoare si imprimante
A3 si A4, alb/negru si color
incepand de la 35 Euro/luna.

Oferim spre inchiriere copiatoare si imprimante performante A3 si A4, alb/negru si color, in conditii foarte convenabile pentru dvs.
Astfel, nu mai trebuie sa aveti grija printarii in firma dvs., noi ne ocupam de tot: mentenanta si service, consumabile si piese de schimb, toate sunt incluse in chiria echipamentelor!


Detalii

cardgames.ro

Cumparati de la noi consumabile pentru imprimante? Cand aveti putin timp liber, faceti va rugam o vizita pe cardgames.ro! S-ar putea sa va placa ce gasiti acolo in materie de jocuri, carti de joc, puzzle-uri si jucarii :)


Detalii



Informatii si Noutati

  • Este tonerul din cartusele compatibile laser toxic si periculos pentru sanatate?

    Tonerul din cartusele compatibile de imprimante laser este un praf fin cu granularitate variabila, de ordinul zecilor de micrometri. In compozitia tonerului negru intra un compus pe baza de petrol, numit carbon black si mai multe tipuri de rasini, care asigura aderenta pe hartie, prin topirea la t...mai mult

  • Scoaterea petelor de cerneala de la Cartuse

    Am fost intrebati frecvent cum se pot scoate petele de cerneala de pe maini si haine.
    Cerneala de cartuse de imprimante HP, Canon, Epson, Lexmark, Brother, contine pigmenti coloranti foarte puternici, dar este solubila in apa.
    Pentru indepartarea ei, trebuie actionat rapid, inainte s...mai mult

  • Ce trebuie facut daca va curge cartusul

    Cartusele compatibile inkjet contin cerneala in niste bureti speciali, cu mare capacitate de absorbtie. In fabrica, cartusele sunt incarcate cu cerneala prin injectare, in mod automat, cu o cantitate precisa. Astfel, buretii nu sunt supra imbibati cu cerneala si nu exista riscul scurgerii de cerne...mai mult

  • Eliminarea tonerului rezidual din cartusele compatibile laser

    Cartusele compatibile de imprimante laser au un rezervor de toner rezidual unde se acumuleaza la fiecare tiparire, o cantitate de toner in surplus, curatat de o lamela de pe cilindrul drum al cartusului. Desi cantitatea de toner rezidual care rezulta in procesul de tiparire a unei pagini este foart...mai mult

Mai multe informatii despre cartuse si imprimante puteti citi aici.